Sökning: "marknadsanalys restaurang"

Hittade 3 uppsatser innehållade orden marknadsanalys restaurang.

  1. 1. Entreprenörskap inom restaurangbranschen

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Gabriel Lagnström; [2016]
    Nyckelord :Marknadsanalys; koncept; varumärkespositionering; affärsmodell; varumärkesassociationer;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  2. 2. Utveckling av kaffekvarn anpassad för restaurangbranchen

    Kandidat-uppsats, Institutionen för teknik och samhälle

    Författare :Annica Sääker; Sara Jange; [2010]
    Nyckelord :Produktutveckling;

    Sammanfattning : Detta examensarbete behandlar utvecklingen av en kaffekvarn för HoReCa-sektorn, (Hotell, Restaurang, Catering). Kaffekvarnen är anpassad för bryggkaffe och arbetet har utförts i samarbete med företaget Crem International som hade önskemål om ny exklusiv kaffekvarn. LÄS MER

  3. 3. Hälsorestaurangsetablering i Malmö- förutsättningar och strategi

    Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Företagsekonomiska institutionen

    Författare :Henrik Edmén; Patrik Löfving; [2004]
    Nyckelord :Hälsa; Marknadsanalys; Etablering; Strategi; Restaurang; Management of enterprises; Företagsledning; management; Business and Economics;

    Sammanfattning : Det finns plats på marknaden i Malmö för en restaurang med hälsa som tema utifrån resultaten i vår konkurrentanalys, då ingen annan fullt ut har satsat på att marknadsföra sig inom den nischen. Förutsättningarna för en restaurangetablering är goda i Malmö Centrum, ur ett segmenteringsperspektiv, som har en bra demografisk och socioekonomisk bild, vid en jämförelse med nationell statistik. LÄS MER