Sökning: "Animal anatomy"
Visar resultat 1 - 5 av 101 uppsatser innehållade orden Animal anatomy.
1. Sustainable management of the African elephant – stakeholder solutions to a human-wildlife conflict
Master-uppsats, SLU/Dept. of Anatomy, Physiology and BiochemistrySammanfattning : Densities of African elephants have increased in southern Africa, reaching a population size of 45000 in some protected areas such as Hwange National Park, which is beyond the estimated carrying capacity of 15000. The overpopulation of elephants at Hwange National Park has stimulated considerable debates among stakeholders about the effective and sustainable approach to managing elephants. LÄS MER
2. Microbial diversity in Swedish breeds of sheep analysed by amplicon based sequencing
Master-uppsats, SLU/Dept. of Anatomy, Physiology and BiochemistrySammanfattning : The gastrointestinal tract (GIT) of ruminants have divergent type of microbiome provides favourable environment for their growth. In many species, these microbiome considered as important source of assessing animal health & welfare. LÄS MER
3. Ridlärares instruktioner utifrån principerna för hästens inlärning
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Anatomy, Physiology and BiochemistrySammanfattning : Under ridlektioner finns det tre komponenter att ta hänsyn till: ridläraren, eleven och hästen. En ridlärares uppgift är att lära eleven att rida och kommunicera med hästen som är ett stort djur med stark flyktinginstinkt. LÄS MER
4. Skillnader i smärtuttryck hos halta mjölkkor före och efter behandling av ortopediska sjukdomar
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, SLU/Dept. of Anatomy, Physiology and BiochemistrySammanfattning : Smärta är ett viktigt djurvälfärdsproblem hos nötkreatur och ortopediska sjukdomar som orsak till smärta är vanligt förekommande. Användningen av smärtlindring till nötkreatur varierar i hög grad vilket kan hänga ihop med svårigheterna till smärtbedömning. LÄS MER
5. Ungdomars acceptans av tre olika produktionssystem för kaninkött
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Anatomy, Physiology and BiochemistrySammanfattning : Global meat consumption is getting more unsustainable. One way to counteract this is to change the type of meat that is consumed. Rabbit meat has a lower climate impact than many other types of meat. Growth of the rabbit meat industry may therefore be desirable development. LÄS MER