Sökning: "Self Consumption"
Visar resultat 16 - 20 av 688 uppsatser innehållade orden Self Consumption.
16. Jämförelse mellan hybridelement och halvsandwichelement
M1-uppsats, Malmö universitet/Fakulteten för teknik och samhälle (TS)Sammanfattning : To consider the climate and strive to reduce greenhouse gas emissions is a current issue in today's society. The outer wall hybrid sandwich wall is a new, more environmentally friendly wall type that is being researched for use in the market. LÄS MER
17. Patienters erfarenheter av krisplanering i psykiatrisk vård : En litteraturöversikt med systematisk ansats
Magister-uppsats, Marie Cederschiöld högskola/Institutionen för vårdvetenskapSammanfattning : Bakgrund: Olika typer av krisplaner, psykiatriska förhandsdirektiv, har använts som ett verktyg för att hjälpa patienter att kommunicera sina behov och önskemål under psykisk kris när de inte förmår göra det själva. Sedan 1980-talet har de psykiatriska förhandsdirektiven använts för att öka patientsäkerheten, personcentrering, minska vårdkonsumtion inklusive ofrivillig behandling. LÄS MER
18. Livsmedelsinspektörens nuvarande och framtida roll för minskat matsvinn : livsmedelsinspektörens perspektiv
Magister-uppsats, SLU/Dept. of Energy and TechnologySammanfattning : En tredjedel av all den producerade livsmedel som avses för konsumtion i världen förloras eller slösas bort. Detta kan leda till ett omfattande problem ur ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. LÄS MER
19. Techno-economic analysis of Energy Storage as a Service business models for prosumers in France
Master-uppsats, KTH/Skolan för industriell teknik och management (ITM)Sammanfattning : One of the current challenges for developed countries is the transformation of the entire electricity system. Ambitious objectives of renewable energy penetration in the electricity mixare established to reduce the energy sector’s greenhouse gas emissions rate and reach sustainability goals. LÄS MER
20. A Guilt-free Guilty Pleasure - A Qualitative Study of Consumers’ Process of Coping with the Tension between Health and Hedonism
Magister-uppsats, Lunds universitet/Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : Title: A Guilt-free Guilty Pleasure: A Qualitative Study of Consumers’ Process of Coping with the Tension between Health and Hedonism Course: BUSN39 - Degree Project in Global Marketing Authors: Y Nhi Do & Georgia Kakaletri Keywords: Guilt-free Narratives, Healthism, Hedonic Food Consumption, Sensemaking, Cultural Branding, Identity Purpose: The purpose of this thesis is to explore the way consumers make sense of guilt-free narratives in the case of hedonic food consumption and how they cope with the tension between healthism-hedonism. Background: Most relevant studies in the field of food and health focus on psychological motives, and mainly follow a quantitative methodology, which lacks an in-depth analysis of the topic. LÄS MER