Sökning: "restaurang- och servicebranschen"
Hittade 2 uppsatser innehållade orden restaurang- och servicebranschen.
1. Att vara ung i hotell- och restaurangbranchen : En kvalitativ studie kring ungas hälsa och erfarenheter av hotell- och restaurangbranschen
Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för organisation och entreprenörskap (OE)Sammanfattning : Syftet med denna studie är att granska vilka aspekter som påverkar unga personerserfarenheter av hotell- och restaurangbranschen. 6 Personer mellan 16-30 år har deltagitsom intervjupersoner och studien tenderar därför beskriva de ungas erfarenheter avhotell- och restaurangbranschen. LÄS MER
2. Motivation och belöningssystem : En fallstudie inom restaurang och servicebranschen
Kandidat-uppsats, Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : Syftet med uppsatsen var att studera vad de anställda inom ett företag i restaurang- och servicebranschen motiveras av att prestera bättre på arbetsplatsen samt hur väl företagets belöningssystem motiverade de anställda. För att få reda på detta har en undersökning gjorts genom en enkätundersökning bland de anställda samt en intervju med driftsdirektören på företaget. LÄS MER