Sökning: "restaurang- och servicebranschen"

Hittade 2 uppsatser innehållade orden restaurang- och servicebranschen.

  1. 1. Att vara ung i hotell- och restaurangbranchen : En kvalitativ studie kring ungas hälsa och erfarenheter av hotell- och restaurangbranschen

    Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för organisation och entreprenörskap (OE)

    Författare :Josefine Johansson; [2017]
    Nyckelord :Dual pressure; frontstage; bakstage; emotional labor; Stress; ung; upplevelser; hotell- och restaurang;

    Sammanfattning : Syftet med denna studie är att granska vilka aspekter som påverkar unga personerserfarenheter av hotell- och restaurangbranschen. 6 Personer mellan 16-30 år har deltagitsom intervjupersoner och studien tenderar därför beskriva de ungas erfarenheter avhotell- och restaurangbranschen. LÄS MER

  2. 2. Motivation och belöningssystem : En fallstudie inom restaurang och servicebranschen

    Kandidat-uppsats, Företagsekonomiska institutionen

    Författare :Kristian Gelinder; Christoffer Carlsson; [2008]
    Nyckelord :Belöningssystem; motivation; restaurang- och servicebranschen; belöningar;

    Sammanfattning : Syftet med uppsatsen var att studera vad de anställda inom ett företag i restaurang- och servicebranschen motiveras av att prestera bättre på arbetsplatsen samt hur väl företagets belöningssystem motiverade de anställda. För att få reda på detta har en undersökning gjorts genom en enkätundersökning bland de anställda samt en intervju med driftsdirektören på företaget. LÄS MER