Sökning: "egg shells"
Visar resultat 1 - 5 av 6 uppsatser innehållade orden egg shells.
1. Investigation of Physical Stability of Baobab Pulp Emulsion – for Food Application
Master-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Sammanfattning : Background and objectives Baonaise is a novel plant-based savoury sauce. Baonaise sauce base (BSB) is produced from baobab fruit pulp. Creaming and phase separation were observed in Baonasie from previous studies at the company. LÄS MER
2. Investigation of Physical Stability of Baobab Pulp Emulsion – for Food Application
Master-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Sammanfattning : Background and objectives Baonaise is a novel plant-based savoury sauce. Baonaise sauce base (BSB) is produced from baobab fruit pulp. Creaming and phase separation were observed in Baonasie from previous studies at the company. LÄS MER
3. Äggskal,avfall eller resurs? : En materialdriven designprocess
Kandidat-uppsats, Högskolan i Gävle/Avdelningen för industriell ekonomi, industridesign och maskinteknikSammanfattning : Egg consumption in Sweden is very high, which means a lot of egg shells are thrown out. For example the average swede consumes about 350 eggs every year. In this thesis I have investigated how eggshells can be applied in new areas as a resource, and I want to inspire the reader and encourage them to rethink what is called waste. LÄS MER
4. Minska matsvinnet i skolan : Ett pilotprojekt på tre grundskolor i Ljusdals kommun
Kandidat-uppsats, Högskolan i Gävle/Avdelningen för byggnadsteknik, energisystem och miljövetenskapSammanfattning : Författaren (Enver Pekin) har valt att fördjupa sig i ämnet matsvinn och mer specifikt har arbetet varit riktad mot matsvinn på grundskolor. Matavfall är avfall som oundvikligt uppstår och kan vara fiskben, kaffesump och äggskal. Matsvinn är den del av matavfallet som hade kunnat användas om det omhändertagit på ett annorlundasätt. LÄS MER
5. Study of microflora on egg shells in egg production in Jordan
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of MicrobiologySammanfattning : Egg production in Jordan is dominated by two large companies, but several smaller producers also sell their egg to the market. In this bachelor thesis the egg production in Jordan is studied with the aspect of the bacterial microflora on the egg shell. LÄS MER