Avancerad sökning
Visar resultat 1 - 5 av 17 uppsatser som matchar ovanstående sökkriterier.
1. ”Man blir inte lika sugen när man ser en bild av ett livsmedel. Det är inte så att det vattnas i munnen direkt” : En kvalitativ intervjustudie om erfarenheter av onlinehandel av mat under Covid-19 pandemin
Master-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för kost- och måltidsvetenskapSammanfattning : Bakgrund I mars 2020 konstaterades att världen drabbats av en pandemi orsakad av SARS-CoV-2, vilket namngavs Covid-19. Många länder stängde ner och i Sverige uppmanades befolkningen att undvika sociala kontakter, jobba hemifrån och att inte vistas i butiker och köpcentrum i onödan. LÄS MER
2. Exploring Managerial Challenges Emerging from Procurement of Mineral Concentrates : Case study on Boliden
Master-uppsats, KTH/Skolan för industriell teknik och management (ITM)Sammanfattning : Procurement of copper concentrate is becoming increasingly more challenging as the general quality of concentrates are decreasing. Concentrates are now coming with higher shares of impurities and secondary materials, which makes them harder to process. LÄS MER
3. Addressing the Digital Forensic Challenges Within Modern Law Enforcement : A study of digital forensics and organizational buying behavior from a DF-company perspective
Master-uppsats, KTH/Skolan för industriell teknik och management (ITM)Sammanfattning : Today’s law enforcement agencies are presented with challenges regarding how to navigate the rapidly changing technical landscape. The proliferation of digital devices in society has presented opportunities for modern criminals, resulting in substantial changes in criminal behavior. LÄS MER
4. I valet och kvalet : Hur den geografiska kunskapen påverkar ditt livsmedelsval
Kandidat-uppsats, Uppsala universitet/Kulturgeografiska institutionenSammanfattning : Vid inhandling av livsmedel är det lätt att frångå vetskapen om hur en produkt gått från jord till butikshylla. Genom att undersöka geografiska hållbarhetsfaktorer av ett antal livsmedelsprodukter och därefter genomföra ett butiksexperiment har denna studie undersökt i vilken grad ytterligare information angående hållbarhetsfaktorer kan få konsumenter att handla mer hållbart. LÄS MER
5. Matvaruappen - hjälp eller stjälp? : En kvalitativ studie av konsumenters användning av Icas matvaruapp
Kandidat-uppsats, Uppsala universitet/Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : Uppsatsen berör konsumentbeteende inom matvaruhandeln vid användning av applikationer, appar, i smartphones. Syftet med uppsatsen är att belysa hur Icas app används av konsumenterna, hur konsumenters inköpsmönster påverkas vid användning samt hur appen accepteras av konsumenterna i deras inköpsrutin. LÄS MER