Sökning: "inom arla"
Visar resultat 31 - 35 av 40 uppsatser innehållade orden inom arla.
31. Validation of Steins/Arla Foods method for lactate fermenting clostridia in milk
Magister-uppsats, Institutionen för medicinsk biokemi och mikrobiologiSammanfattning : One of the most serious and economically important defects caused by clostridia in milk products is the late blowing of semi-hard cheeses. Clostridia occur naturally in soil and can contaminate milk through crops contaminated by dung and soil followed by a less successful silage process, that give them opportunity to grow unaerobically. LÄS MER
32. Eco-labels: input or outcome of CSR? : A study made on three companies
Kandidat-uppsats, IHH, FöretagsekonomiSammanfattning : Problem: The increased environmental awareness among people as well as businesses has led to the development of new concepts such as sustainable development and environ-mental marketing. One way of practising environmental marketing, which is based on the three principles social responsibility, holism and sustainability, is to use eco-labels on prod-ucts and services. LÄS MER
33. Lantbrukskooperativens verksamhetsstyrning : Ledningens användande av verksamhetsstyrning i Arla Foods, Milko och Gefleortens mejerier
Magister-uppsats, Institutionen för ekonomi och företagandeSammanfattning : Syftet med denna uppsats är att beskriva och jämföra hur ledningen i tre lantbrukskooperativ använder sig av verksamhetsstyrning, samt att analysera lantbrukskooperativens användande av verksamhetsstyrning utifrån modern verksamhetsstyrningsteori. Fallstudier har gjorts och datainsamlingen har skett genom intervjuer. LÄS MER
34. Dokumentation av ensilering med fokus på clostridiesporer i mjölk
L3-uppsats, SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementSammanfattning : To produce milk of good standard the feed for the animals kept for milk production is an important part in the work of quality. This makes it important to feed them with good forage, especially when feeding with silage. The process of making silage is very complex and requires a careful handling to be successful. LÄS MER
35. Varför uteblev fusionen mellan Arla Foods och Campina? – En retroperspektiv studie om kapitaldebattens inverkan på fusionsförhandlingarna
C-uppsats, Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : Bakgrund och problem: Arla Foods och Campina, kooperativt verksamma företag inom mejeribranschen, meddelade den 21 april år 2005 att förhandlingarna om en fusion mellan företagen misslyckats. Den kapitaldebatt som uppstod inom Arla Foods dominerade mediaövervakningen av fusionen. LÄS MER