Sökning: "restaurang motivation"

Visar resultat 1 - 5 av 23 uppsatser innehållade orden restaurang motivation.

  1. 1. Utmaningar inom restaurangbranschen. En kvalitativ studie om motivation inom restaurangbranschen

    Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionen

    Författare :Felicia Kinnå; Jasmin Willig; [2022-08-16]
    Nyckelord :Restaurangbranschen; motivation; personalomsättning; restaurang; arbetsmiljö;

    Sammanfattning : Restaurangbranschen har en stor betydelse för samhället i Sverige, men lider samtidigt av problem gällande personalbrist och hög personalomsättning. Hög personalomsättning och branschens attraktivitet är något som kan kopplas till motivation. LÄS MER

  2. 2. Det framgångsrika ledarskapet - Att skapa resilienta restauranger under Covid-19

    Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionen

    Författare :Isabella Claesson; Karin Friis; [2021-11-24]
    Nyckelord :Resiliens; Ledarskap; Ledarskap under kris; Ledaregenskaper; Restaurang; Covid-19;

    Sammanfattning : Pandemin Covid-19 har inte lämnat någon oberörd, restaurangbranschen likaså. Sveriges krögare har under det senaste året bedrivit sina verksamheter under restriktioner och förutsättningar som tidigare hade uppfattats som omöjliga. LÄS MER

  3. 3. Gymnasieelever i en föränderlig tillvaro : En kvalitativ studie i hur Covid-19 påverkar studiemotivation och framtidsplanering för elever på restaurang- och livsmedelsprogrammet

    M1-uppsats, Malmö universitet/Fakulteten för lärande och samhälle (LS)

    Författare :Anton Caringer; Freja Heu; [2021]
    Nyckelord :Karriärövergång; motivation; framtidsplanering; covid-19; distansundervisning;

    Sammanfattning : I detta examensarbete har vi valt att titta närmare på den rådande pandemins påverkanpå gymnasieungdomar på restaurang- och livsmedelsprogrammet, derasstudiemotivation och framtidsplanering. Syftet är att få en förståelse för hur dessaungdomars studiemotivation och framtidsplanering präglas av pandemin. LÄS MER

  4. 4. Tim- och tillsvidareanställdas upplevelse av motiverande gruppdynamik i en restaurangverksamhet : En komparativ studie av anställningsformerna

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Malin Brissman Sjögren; Katarina Rapp; [2020]
    Nyckelord :Gruppdynamik; Motivation; HRM inom restaurangbranschen; Anställningsformer; Upplevelser; Restaurangbranschen.;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  5. 5. Hur definieras en bra ledare i restaurangbranschen? : - ur medarbetarens perspektiv

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Elin Börjesson; Sara de Laval; [2019]
    Nyckelord :Medarbetare; Ledarskapsstil; Motivation;

    Sammanfattning : .... LÄS MER