Avancerad sökning
Visar resultat 1 - 5 av 10 uppsatser som matchar ovanstående sökkriterier.
1. ”Hur kan jag hjälpa er?” : En intervjustudie av arbetstagare verksamma i gästfrihetsindustrinoch deras upplevelse av arbetssituation och hälsa under covid-19pandemin.
Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Institutionen för hälsovetenskaper (HOV)Sammanfattning : Under covid-19 pandemin förlorade flertalet individer verksamma i gästfrihetsindustrin sina arbeten. Arbete i gästfrihetsindustrin under covid19 pandemin innebar ytterligare stressrelaterade faktorer för arbetstagare inom verksamheter med bar-, hotell-, och restaurang. LÄS MER
2. Kullen-Folkets hus
Kandidat-uppsats, KTH/ArkitekturSammanfattning : En välmående och stressfri miljö för utbildning. Mitt projekt tar avstamp från Vårdingeby Folkhögskola, i Järna utanför Södertälje, som gjorde ett starkt intryck på mig. Det är framförallt att det ger en möjlighet för unga människor som inte tex fått fullständiga betyg i gymnasiet att få en nystart och börja plugga vidare. LÄS MER
3. Den psykosociala arbetsmiljön imon restaurang : upplevd ur arbetstagarnas perspektiv
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för ekologi, miljö och geovetenskapSammanfattning : The swedish regulations on work environment statethat in a workplace the employer holds a responsibity for their employeespshychic health as well as their physical health. Continuously it states thatby means to do so tasks or situations that could have a negative impact on theworkers state of mind should be counteracted. LÄS MER
4. Att vara ung i hotell- och restaurangbranchen : En kvalitativ studie kring ungas hälsa och erfarenheter av hotell- och restaurangbranschen
Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för organisation och entreprenörskap (OE)Sammanfattning : Syftet med denna studie är att granska vilka aspekter som påverkar unga personerserfarenheter av hotell- och restaurangbranschen. 6 Personer mellan 16-30 år har deltagitsom intervjupersoner och studien tenderar därför beskriva de ungas erfarenheter avhotell- och restaurangbranschen. LÄS MER
5. Ledarskapets påverkan på personal inom restaurangbranschen : 52 502 tecken inkl. blanksteg
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER