Sökning: "food packaging"
Visar resultat 21 - 25 av 312 uppsatser innehållade orden food packaging.
21. The impact of green taxes on waste reduction – A case study of the impact of two Spanish taxes to support the transition to a Circular Economy
Master-uppsats, Uppsala universitet/Institutionen för geovetenskaperSammanfattning : The current global waste problem presents significant challenges worldwide, and Spain is no different. Factors such as rapid urbanization, population growth, intensive agriculture, linear production models, and changing consumption patterns contribute to the upward trend in waste generation. LÄS MER
22. The impact of Colour Psychology on Packaging in the Food Industry: The Case of Chocolate and Yogurt
Magister-uppsats, Lunds universitet/Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : Product packaging has an impact on consumers' perception of the product and their purchasing decisions. In product packaging, colour is an important design factor. LÄS MER
23. To (m)eat or not to (m)eat? : Exploring the effectiveness of message appeals on packaging of meat substitutes, focussing on reaction.
Magister-uppsats, Jönköping University/IHH, Redovisning, Marknadsföring, SCM, Informatik och Rättsvetenskap; Jönköping University/IHH, FöretagsekonomiSammanfattning : Background: Environmental sustainability and climate change are of increasing concern. The agriculture and food sector generate a large negative impact on the environment, and whilst the awareness is increasing, limited change in behaviour is visible. LÄS MER
24. Assessing the EnvironmentalPerformance of an In-Store VerticalFarming System : Identifying environmental hotspots for an in-store hydroponic vertical farmingsystem, using Life Cycle Assessment
Master-uppsats, KTH/Hållbar utveckling, miljövetenskap och teknikSammanfattning : The world is facing many challenges to be able to ensure food security, such as anincreased food demand coming from an expanding world population andurbanisation, worsened agricultural opportunities from increased land deteriorationand significant environmental impacts coming from the food sector. Thus, there is aneed for new agricultural solutions to meet our needs whilst decreasing impactssimultaneously. LÄS MER
25. En jämförelsestudie av Chromaforas Selpaxt-teknik mot konventionella reningsmetoder för avlägsnande av PFAS från lakvatten
Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, KTH/Skolan för kemi, bioteknologi och hälsa (CBH)Sammanfattning : Per- och polyfluorerade alkylsubstanser, PFAS, är syntetiska kemikalier som är bioackumulerande, persistenta och toxiska för människor. Dessa ämnen har använts i produkter som textiler, brandsläckarskum, teflon och livsmedelsförpackningar sedan 1930-talet. Avfallsdeponier har länge förvarat olika typer av avfall som innehåller PFAS. LÄS MER