Sökning: "beverage analysis"
Visar resultat 1 - 5 av 75 uppsatser innehållade orden beverage analysis.
1. Consumer Incentives for Participating in a Circular System - Understanding the Use of Reusable Food and Beverage Packages
Master-uppsats, Göteborgs universitet/Graduate SchoolSammanfattning : Human actions are causing a growing negative impact on the environment and measures must be taken to halt this trend. In response, the EU and Sweden have developed new regulations to be implemented, aimed at reducing the environmental impact of disposable food and beverage packaging. LÄS MER
2. Hållbarhetsredovisningar: att kommunicera utvecklingen och konsekvenserna av sin verksamhet : En kvalitativ studie om sex företag inom den svenska dryckesbranschen
Kandidat-uppsats, Södertörns högskola/FöretagsekonomiSammanfattning : Sedan flera år tillbaka har det diskuterats hur samt vilket ansvar som företag bör ta inom samhället. Idag är det en självklarhet att företag bör arbeta för hållbarhet samt med Corporate Social Responsibility samtidigt som de måste redovisa sitt arbete enligt lag. LÄS MER
3. Could Pricing Strategies in Different Regions Create a Sense of Division? : A Qualitative Study in the Pursuit of Scrutinizing European Individuals' Views on Penetration Pricing, Price Skimming, and Prestige Pricing Pertaining to a New Sugar-Sweetened Beverage
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Handelshögskolan vid Umeå universitet (USBE)Sammanfattning : Background: To many customers, prices are mundane; however, marketers engage in casuistry to purport their product as superior to others by enticing prices. Prices are the most susceptible variable in the Marketing Mix. LÄS MER
4. Trocaderos rebranding – från töntigt till trendigt : En kvalitativ fallstudie om varumärkespersonligheten som strategisk aspekt vid rebranding
Kandidat-uppsats, Stockholms universitet/Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : I studier om rebranding görs det ofta en uppdelning i en visuell och en strategisk aspekt, där fokus i huvudsak ligger på den visuella aspekten. Det som saknas i forskning om rebranding är den strategiska aspekten – bland annat en förändrad varumärkesperson- lighet. LÄS MER
5. Determining caffeine and 3-caffeoylquinic acid content in artisanal processed specialty coffee varieties with different roasting grades, origins, and brewing methods
Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för kemi och biomedicin (KOB)Sammanfattning : Coffee is one of the most consumed beverages in the world, with about 10 million tons of coffee consumed in 2021. There are a lot of steps between the coffee tree and served beverage, as there are several processing methods each contributing to differences in fragrance, aroma, and acidity. LÄS MER