Sökning: "örebro universitet vin"
Visar resultat 21 - 25 av 41 uppsatser innehållade orden örebro universitet vin.
21. Franciacorta DOCG : En högkvalitativ produkt
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
22. Att fånga det upplevda : Fenomenologiska perspektiv på måltidsupplevelsen
Magister-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : Människan står i kontakt med omvärlden genom sina sinnen. När vi möter vår omgivning, smakar på saker, rör vid saker eller blir berörd av saker, sker det i form av upplevelser. LÄS MER
23. BRETT RIMMAR PÅ SVETT : Brettanomyces sensoriska påverkan i vin och inverkan på konsumenters preferenser
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
24. Techniques for Determining Alcohol Levels in Wine and Mulled Wine
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Institutionen för naturvetenskap och teknikSammanfattning : The aim of this study is to in cooperation with Grythyttan Vin compare and evaluate the accuracy and precision of the Alcolyzer Wine. The Alcolyzer Wine is a Near Infrared based instrument that was compared to GC-FID, GC-MS and distillation. Samples were taken from cisterns at Grythyttan Vin along with finished product samples. LÄS MER
25. Vinetikettens påverkan på köpbeslutet : en studie på svenska konsumenter
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER