Sökning: "Restaurang- och hotellhögskolan"
Visar resultat 1 - 5 av 440 uppsatser innehållade orden Restaurang- och hotellhögskolan.
1. Meat me in the green : En litteraturstudie om sensoriska egenskaper för veganska och vegetariska livsmedelsprodukter
Magister-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : Förståelse och intresset för mat och måltid ökar explosionsartat vilket medför större krav pålivsmedelsprodukter och upplevelser av en måltid där en produkt står i centrum.Produktutvecklare och gastronomer arbetar ständigt för att producera smakfulla livsmedelsom både är klimatsmarta och uppfyller konsumenternas krav på smak. LÄS MER
2. Bygga smakbroar : En jämförelsestudie mellan en expertpanel och en konsumentpanel
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
3. Generation Z i restaurangbranschen : Vad behöver ändras för att attrahera dem till restaurangyrket?
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
4. Jämförelse mellan analoga respektive analytiska beskrivningar av viners aromprofiler : Analogier och metaforer som verktyg för att förstå vin
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
5. Öka uppskattningen av fårkött : Kunskapsbristen kan påverka fårköttets popularitet
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER