Sökning: "restaurang"

Visar resultat 26 - 30 av 860 uppsatser innehållade ordet restaurang.

  1. 26. Destination Gö

    Master-uppsats, Lunds universitet/Institutionen för arkitektur och byggd miljö

    Författare :Elin Persson; [2023]
    Nyckelord :Arkitektur; Destinationsprojekt; Turism; Blekinge; Skärgård; Arts and Architecture;

    Sammanfattning : Mitt i naturen i Blekinges skärgård, på kanten mellan skog och hav är mitt destinationsprojekt lokaliserat. Intentionen med arbetet är att visa upp Blekinges kvaliteter, att skapa en plats för återhämtning, kreativt skapande och möten mellan människor. LÄS MER

  2. 27. Mechanisms to enable operational efficiencies in a virtual context

    Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Företagsekonomiska institutionen

    Författare :Anton Palmén; Morgan Bryer; Nathan Nilsson; [2023]
    Nyckelord :Virtual kitchens; Operational efficiency; Business model canvas; Virtuality; Business and Economics;

    Sammanfattning : Title: Mechanisms to enable operational efficiencies in a virtual context Seminar date: 1st of June 2023 Course: FEKH99, Bachelor Degree Project in Entrepreneurship and Innovation, 15 University Credit Points Authors: Morgan Bryer, Nathan Nilsson, Anton Palmen ´ Supervisor: Ziad El-Awad, Lund University Keywords: Virtual kitchens, Operational Mechanisms, Operational Efficiency, Business Model Canvas, Virtuality Research question: Research how the internal mechanisms of virtual restaurants enable high operational efficiency Purpose: On paper, virtual kitchens are more effective and profitable business ventures than traditional restaurants. The purpose of this thesis is to evaluate the internal mechanisms that enable operational efficiencies in virtual restaurants. LÄS MER

  3. 28. Matsvinn och design

    Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Institutionen för naturvetenskap, design och hållbar utveckling (2023-)

    Författare :Sahar Balcazar; [2023]
    Nyckelord :plast; matsvinn; förpackning;

    Sammanfattning : All produktion av mat orsakar växthusutsläpp, därför är det väsentligt att de livsmedel som inhandlas också konsumeras (Jordbruksverket, 2021). Livsmedelskonsumtion behöver vara hållbar utifrån en ekonomisk, social och miljömässig aspekt. LÄS MER

  4. 29. Vad styr rekrytering i restaurangbranschen? : En kvalitativ undersökning om hur rekryteringsstrategier används inom fine- dining segmentet

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Julia Landin; Moa Andersson; [2023]
    Nyckelord :Recruitment; Competence; Restaurant staff; fine- dining; Recruitment strategies; Psychometric approach; Social approach.; Rekrytering; Kompetens; Restaurangpersonal; fine- dining; Rekryteringsstrategier; Psykometrisk ansats; Social ansats;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  5. 30. NTK:Vågen

    Kandidat-uppsats, KTH/Arkitektur

    Författare :Sofya Semenova; [2023]
    Nyckelord :Folkets hus; Nynäshamn; Sport; Möte; Rörelse;

    Sammanfattning : Välkommen till NTK : Vågen - projekterad för år 2100 när Nynäshamn har uppnått en i stort sätt helt fossil fri innerstad. För att förhindra översvämningar till följd av stigande havsnivåer har staden investerat i en skyddande våtlandspark längst kusterna. Staden fortsätter att breda ut sig och behöver därför nya mötespunkter. LÄS MER