Sökning: "Restaurangpersonal"
Visar resultat 1 - 5 av 13 uppsatser innehållade ordet Restaurangpersonal.
1. Vad styr rekrytering i restaurangbranschen? : En kvalitativ undersökning om hur rekryteringsstrategier används inom fine- dining segmentet
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
2. Hur menyplaneringen utformas på lunchrestauranger - en kvalitativ intervjustudie
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för kost- och måltidsvetenskapSammanfattning : Bakgrund Livsmedelsverket ger rekommendationer för hur allmänheten bör äta för att förebygga folksjukdomar och ha ett hälsosamt liv. Att äta lunch ute har ökat genom åren och människor har blivit mer medvetna om att då göra hälsosamma val, trots att utbudet av detta kan variera. LÄS MER
3. Att Arbeta i Restaurangbranschen under Covid-19-Pandemin – Stress, Välbefinnande och Coping
Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Institutionen för psykologiSammanfattning : Denna studie syftar till att undersöka hur restaurangpersonal upplevde stress och psykiskt välbefinnande samt i vilken grad positiv förväntan påverkade dessa faktorer inom loppet av Coronakrisen under april 2020. Vidare undersöktes om det fanns köns- eller åldersrelaterade skillnader avseende stress och välbefinnande. LÄS MER
4. W8ERBOT : Autonomous robot waiter
Kandidat-uppsats, KTH/Skolan för industriell teknik och management (ITM)Sammanfattning : The advent of robotics and automation leaves few industries untouched. Today, robots assist in everything between production lines at automotive manufacturing plants to home cleaning. One area that remains relatively untouched by robotics however, is the restaurant industry. LÄS MER
5. Reell och subjektiv upplevelse av arbetsrelaterat buller och dess eventuella konsekvenser för restaurangpersonal : en fallstudie
Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Örebro universitet/Institutionen för hälsovetenskaperSammanfattning : .... LÄS MER