Sökning: "Food Thinking"
Visar resultat 21 - 25 av 122 uppsatser innehållade orden Food Thinking.
21. Icke-energigivande sötningsmedel i Energidryck
Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik (kandidat); Lunds universitet/Livsmedelteknisk högskoleutbildning - YTHSammanfattning : Growing concerns about quality of life and health encourage people to adapt to healthy lifestyles and avoid the consumption of foods rich in fat, sugar, and salt. For this reason, sales of foods containing non-energy sweeteners have increased drastically in recent years. LÄS MER
22. Green Consumer Behaviour in Ordering Food Online : A Study of Generation Z’s Green Consumer Behaviour in the Chinese Online Food Delivery Markets
Kandidat-uppsats, Jönköping University/IHH, FöretagsekonomiSammanfattning : Background: Ordering online food delivery has become an urban lifestyle for many people around the world, especially in China. The booming of this online-to-offline market has brought lucrative profits to online food delivery industry players, while consumers are enjoying the diversity of food available through this convenient delivery way. LÄS MER
23. Hygge bryggeri : Skogens skymda skatt – sprängtickan
Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Institutionen för designSammanfattning : FN:s globala mål nummer sex och femton fodrar skyddandet av vatten och landsburna ekosystem. För att nå målen krävs bland annat bevarandet och restaureringen av naturskogar och ett främjande av ett hållbart skogsbruk. LÄS MER
24. Att hantera en pandemi : En kvalitativ studie om äldre personers anpassning till aktivitetsinskränkningar under Covid-19 pandemin
Kandidat-uppsats, Jönköping University/HHJ, Avd. för rehabiliteringSammanfattning : Inledning och Bakgrund: Äldre personer har under Covid – 19 pandemin varit begränsade i sitt aktivitetsutförande, vilket har hindrat dem i deras vardagliga liv. De har till stora delar förpassats till hemmen och inte haft möjlighet att utföra de aktiviteter som de önskat att göra. LÄS MER
25. Consumer Technology for Sustainable Food Practices : the impact of mobile applications on consumer food behaviour
Master-uppsats, SLU/Department of Molecular SciencesSammanfattning : A food system is a long chain of activities comprised and contributed by multiple industry inputs and processes where a consumer in the food system is typically represented at the end of the value chain. A sustainable food system recognises the various influencing factors throughout the value chain and considers social, economic, and environmental impacts along all steps. LÄS MER