Sökning: "KAROLINA STRÖMBERG"
Visar resultat 1 - 5 av 9 uppsatser innehållade orden KAROLINA STRÖMBERG.
1. Varför väljer företag att hyra in personal? : En fallstudie över en svensk tillverkningsindustri.
Kandidat-uppsats, Högskolan i Gävle/FöretagsekonomiSammanfattning : Syftet med denna studie är att förklara och skapa förståelse för varför företag väljer att hyra in personal samt vilka för- och nackdelar detta medför för företag. Utifrån att studiens syfte är att skapa förståelse passar en kvalitativ studie in. Valet föll specifikt på att göra en kvalitativ fallstudie. LÄS MER
2. Innovation Measurement as a Tool for Innovation Capability : A Qualitative Case Study on the Role ofInnovation Measurement within the SwedishTelecom Sector
Master-uppsats, KTH/Industriell ekonomi och organisation (Inst.)Sammanfattning : Innovation measurement is one of the most essential aspects in building innovation capability as it allows organisations to capture their current innovation capabilities and understand where they need to direct their efforts to improve. Further, measuring the innovation capability enables a data driven and insightful steering management. LÄS MER
3. Medarbetarnas syn på det hälsofrämjande arbetet inom en internationell organisation : En kvalitativ studie
Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Institutionen för hälsovetenskapSammanfattning : .... LÄS MER
4. Att vårda patienter drabbade av hjärtinfarkt : En litteraturöversikt om sjuksköterskors upplevelser
Kandidat-uppsats, Högskolan i Skövde/Institutionen för hälsa och lärandeSammanfattning : Bakgrund: Hjärtinfarkt innebär en förträngning i ett eller fler av hjärtats kranskärl, vilket resulterar i syrebrist i hjärtmuskeln. Många patienter upplever oro och rädsla i samband med hjärtinfarkt. Sjuksköterskan har en viktig funktion i vården av de här patienterna. LÄS MER
5. Matbutikers hantering av mjölk och mjölksubstitut; spill och försäljningsstrategi
Kandidat-uppsats, KTH/Hållbar utveckling, miljövetenskap och teknikSammanfattning : I dagsläget överproduceras och överkonsumeras mat, samtidigt slängs 30% av all mat som produceras i världen. Matproduktionen står för en stor del av världens miljöbelastning; främst genom animaliska produkter såsom kött och mejeriprodukter, och därför har ämnet blivit mycket omtalat. LÄS MER