Sökning: "producer organization"

Visar resultat 21 - 25 av 47 uppsatser innehållade orden producer organization.

  1. 21. Supporting servitization via the Internet of Things: the ES provider viewpoint : A case study of the multinational ES provider IFS and its customers

    Master-uppsats, Linköpings universitet/Industriell ekonomi

    Författare :Fredrik Oskarsson; Joakim Gernelin Wallin; [2018]
    Nyckelord :ES provider; servitization; IoT; Internet of Things; Enterprise System; ERP; Enterprise Resource Planning; Product Service System; Integrated Product Service Offering; IPSO; PSS;

    Sammanfattning : Servitization is a popular term referring to the innovation of an organization’s capabilities and processes to better create mutual value through a shift from selling products to selling Product-Service Systems. It is generally regarded as an innovative business model with great potential for smoother revenue streams, higher profit margins and longer, more closely-knit customer relationships. LÄS MER

  2. 22. Impacts of Fairtrade on Small-Scale Cotton Producers - A field study in rural India.

    Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för nationalekonomi med statistik

    Författare :Felicia Holm; Sara Lindgren; [2017-09-20]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : ABSTRACT The number of Fairtrade labeled products in the stores continues to increase and more and more consumers choose Fairtrade as an alternative to conventional products. Fairtrade seeks to improve the livelihoods of small-scale producers and reduce poverty by implementing several standards for economic, social and environmental development. LÄS MER

  3. 23. Slow Food for thought: food as cultural heritage expressed in the Slow Food movement’s external communication

    Magister-uppsats, Malmö högskola/Fakulteten för kultur och samhälle (KS)

    Författare :Sara Nässén; [2017]
    Nyckelord :Slow Food; Intangible cultural heritage; UNESCO; Semiotics; Communication; Social constructivism; Visual analysis; Sustainability; Culinary traditions;

    Sammanfattning : This thesis investigates the Slow Food movement which started in Italy in the late80’s and today is an internationally spread organization with around 100 000 participants in 160 countries. The core aim within the Slow Food movement is combining everyone’s “right to pleasure” with social responsibility, summed up in their motto: “Good, Clean and Fair”. LÄS MER

  4. 24. Skaraborgsgrisen : hur fungerar en leverantörsförening?

    Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, SLU/Dept. of Economics

    Författare :Martin Nordström; Henrik Svensson; [2016]
    Nyckelord :grisproduktion; kooperativ; leverantörsförening; socialt kapital; social capital; Skaraborgsgrisen;

    Sammanfattning : En leverantörsförening är en typ av kooperativ där medlemmarna går ihop och gör affärer tillsammans för att som en större aktör kunna nå bättre resultat än de kunnat göra på egen hand. Skaraborgsgrisen är en ekonomisk förening som består av grisproducenter från Skaraborg, vilka gemensamt förhandlar med slakterier för att uppnå ett slaktpris som medlemmarna är nöjda med. LÄS MER

  5. 25. Att forma och sälja en destination : En studie som undersöker och analyserar Höga Kustens arbete med platsvarumärke och platsmarknadsföring

    Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Kulturgeografi

    Författare :Emelie Hjelte; [2016]
    Nyckelord :place marketing; destination marketing; place branding; destination branding; place image; High coast;

    Sammanfattning : Today more people choose to travel, both for business and leisure, which have resulted in that tourism gradually are considered to be an important industry for different places. The increased possibility to travel and globalization is the main reason why destinations more often tend to use place branding and place marketing as a strategy to differentiate themselves against their competitors. LÄS MER