Sökning: "Future Meal Model"
Visar resultat 1 - 5 av 8 uppsatser innehållade orden Future Meal Model.
1. No time to prepare? : A qualitative study of young adults in Sweden and their requested experiences with meal-kit subscription services.
Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för marknadsföring (MF)Sammanfattning : This thesis establishes that the knowledge is limited in customer experience and meal-kit subscriptions written from a business perspective. The current coronavirus pandemic has contributed to a rapid surge for an industry already expected to take more significant portions of the global food market. LÄS MER
2. Analysis of uncoordinated versus coordinated inventory control
Master-uppsats, Lunds universitet/ProduktionsekonomiSammanfattning : This master thesis has been completed at the Faculty of Engineering, Production Management in collaboration with the company Duni Group. The overall objective has been to provide guidance to Duni and analyze how they should control their inventory at each node in their new supply chain set up. LÄS MER
3. Framtidens måltider : Hur tankar och idéer kan visualiseras med hjälp av scenariometodik
Kandidat-uppsats, Högskolan Kristianstad/Fakulteten för naturvetenskapSammanfattning : Genom tiderna har måltiden förändrats och kommer förmodligen fortsätta göra så även framledes. Framtidsstudier är ett sätt att undersöka vad som kan tänkas ske i framtiden och då även hur måltiderna kan förändras. Syftet är att undersöka framtidens måltider med hjälp av en scenariometodik. LÄS MER
4. Måltidspedagogik i förskolan Reflektioner från nyckelpersoner inom förskolan i Uddevalla kommun
Kandidat-uppsats, Högskolan Kristianstad/Sektionen för lärande och miljöSammanfattning : Inledning: Många barn i Sverige tillbringar mycket tid i förskolan och äter därför flera av dagens mål inom verksamheten. Barnens matvanor och preferenser har visat sig vara avgörande för framtida matvanor och tillhörande hälsa. LÄS MER
5. Rätt temperatur på maten : En fallstudie av ett förbättringsarbete på ett sjukhus med brickdukningssystem
Master-uppsats, Högskolan i Jönköping/HHJ. Kvalitetsförbättring och ledarskap inom hälsa och välfärdSammanfattning : Inledning En välsmakande och hygieniskt säker mat är viktig för patientens medicinska behandling och välbefinnande. Det ligger i sakens natur att man som patient ofta är svag eller nedsatt och därmed extra känslig för infektioner. LÄS MER