Sökning: "Beverages"

Visar resultat 21 - 25 av 181 uppsatser innehållade ordet Beverages.

  1. 21. Gårdsnära produktutveckling : Gårdsförsäljningens möjliga påverkan på produktutveckling hos svenska producenter av alkoholdryck

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Felix Henriksson; Martin Mortensen; [2022]
    Nyckelord :cellar door sales; product development; RBV; NPD; wine; spirits; gårdsförsäljning; produktutveckling; RBV; NPD; vin; sprit;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  2. 22. Att kommunicera funktion med design : En studie om Grön marknadsföring, utifrån ett Design- och Konsumentperspektiv inom dryckesbranschen

    Kandidat-uppsats, Södertörns högskola/Företagsekonomi

    Författare :Dilan Lotfi; Charlotta Stamblock; [2022]
    Nyckelord :Green marketing; Corporate image; Consumer behavior; Packaging design and Sustainability; Grön marknadsföring; Företagsimage; Konsumentbeteende; Förpackningsdesign och Hållbarhet;

    Sammanfattning : Under de senaste åren har intresset för hållbarhet ökat avsevärt, där miljömedvetna produkter efterfrågas allt mer i samhället. Då ett socialt ansvar har vuxit fram hos konsumenterna behöver även marknaden anpassa sig till denna efterfrågan. LÄS MER

  3. 23. Attracting tourists with the use of local food : Using a multiple case study to investigate the role of local food in the marketing of tourist destinations in the UK

    Master-uppsats, Uppsala universitet/Institutionen för samhällsbyggnad och industriell teknik

    Författare :Anna Söderström; [2022]
    Nyckelord :local food; culinary tourism; uk; destination marketing; food and drink; British food; dmc; dmo; lokal mat; matturism; Storbritannien; destinationsmarknadsföring; mat och dryck; brittisk mat;

    Sammanfattning : Tourism is one of the largest sectors in the world, contributing to one in ten jobs globally and 10% of the global GDP. However, the climate is facing many challenges and the tourism sector must become more sustainable. LÄS MER

  4. 24. Communication of Sustainable Brands within Food and Beverages : A Qualitative Study of KRAV’s CSR Communication

    Master-uppsats, SLU/Dept. of People and Society

    Författare :Oscar Abelin; [2022]
    Nyckelord :csr communication; stakeholders; business returns;

    Sammanfattning : We are today living in a complex food system. A system interlinked by series of stakeholders who are affected by each other’s decisions. When you purchase a pack of coffee in the grocery store, your action impacts several other actors. LÄS MER

  5. 25. Evaluation of strategies for construction of protease libraries in yeast.

    Master-uppsats, Lunds universitet/Teknisk mikrobiologi; Lunds universitet/Bioteknik

    Författare :Sidharth Jaya Sankar; [2022]
    Nyckelord :Yeast; GFP-fusion technology; protease; applied microbiology; Technology and Engineering;

    Sammanfattning : Proteases are a group of enzymes that are involved in breaking down larger proteins into smaller polypeptides or single amino acids, and they are used in various applications. In this project, the potential of budding yeast Saccharomyces cerevisiae as host for the construction of protease libraries is evaluated. LÄS MER