Sökning: "Beverages"
Visar resultat 21 - 25 av 181 uppsatser innehållade ordet Beverages.
21. Gårdsnära produktutveckling : Gårdsförsäljningens möjliga påverkan på produktutveckling hos svenska producenter av alkoholdryck
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
22. Att kommunicera funktion med design : En studie om Grön marknadsföring, utifrån ett Design- och Konsumentperspektiv inom dryckesbranschen
Kandidat-uppsats, Södertörns högskola/FöretagsekonomiSammanfattning : Under de senaste åren har intresset för hållbarhet ökat avsevärt, där miljömedvetna produkter efterfrågas allt mer i samhället. Då ett socialt ansvar har vuxit fram hos konsumenterna behöver även marknaden anpassa sig till denna efterfrågan. LÄS MER
23. Attracting tourists with the use of local food : Using a multiple case study to investigate the role of local food in the marketing of tourist destinations in the UK
Master-uppsats, Uppsala universitet/Institutionen för samhällsbyggnad och industriell teknikSammanfattning : Tourism is one of the largest sectors in the world, contributing to one in ten jobs globally and 10% of the global GDP. However, the climate is facing many challenges and the tourism sector must become more sustainable. LÄS MER
24. Communication of Sustainable Brands within Food and Beverages : A Qualitative Study of KRAV’s CSR Communication
Master-uppsats, SLU/Dept. of People and SocietySammanfattning : We are today living in a complex food system. A system interlinked by series of stakeholders who are affected by each other’s decisions. When you purchase a pack of coffee in the grocery store, your action impacts several other actors. LÄS MER
25. Evaluation of strategies for construction of protease libraries in yeast.
Master-uppsats, Lunds universitet/Teknisk mikrobiologi; Lunds universitet/BioteknikSammanfattning : Proteases are a group of enzymes that are involved in breaking down larger proteins into smaller polypeptides or single amino acids, and they are used in various applications. In this project, the potential of budding yeast Saccharomyces cerevisiae as host for the construction of protease libraries is evaluated. LÄS MER