Sökning: "Flexi"
Visar resultat 1 - 5 av 11 uppsatser innehållade ordet Flexi.
1. Development of a Flexitarian food product : The Flexi hot dog
Master-uppsats, SLU/Department of Molecular SciencesSammanfattning : Many studies show that plant-based diets are good for both human health and the environment and recommend lowering meat intake considering mounting environmental and animal welfare issues. This facet prompted protein transitions around the world, which in turn aided in the emergence of various diets. LÄS MER
2. Multi-Objective Optimization on Flexible Spaces
Master-uppsats, KTH/Skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS)Sammanfattning : Virtual Reality is a growing sector with applications in cybertherapy, video games, and entertainment. There exist several locomotion techniques that al low movement in the virtual environment. A joystick, treadmill, or gestures that mimic walking are some techniques used. LÄS MER
3. Working at Home in Relation to Institutionalised Individualism : - A Critical Master’s Dissertation
Magister-uppsats, Södertörns högskola/SociologiSammanfattning : Globalisation, internet and digitalisation has given cause to vast changes in society, where the individual is to an ever greater extent extradited to oneself through individualisation, flexibilisation and informatisation. Taken together this known as institutional individualisation. LÄS MER
4. Visa vem du är : En studie om att personifiera sin arbetsplats i en flexibel kontorsmiljö
Kandidat-uppsats, Mälardalens högskola/Akademin för innovation, design och teknikSammanfattning : The thesis is in the field of information design and specializing on spatial design. The study explores how workplace personalization can take form in an activity-based workplace with flexi-desks. At the time of writing, Mälardalen University is planning to build a new campus in Eskilstuna. LÄS MER
5. Kartläggning av utbud och måltidsprocess : Med fokus på specialkoster i sjukhusmiljö
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för kostvetenskapSammanfattning : Bakgrund Sjukhusmaten har stor betydelse för patientens tillfrisknande, men trots detta slängs stor del av maten och många patienter lider av undernäring. En inlagd patient behöver energi- och näringstät kost, men för att patienter med sjukdomar och åkommor ska kunna äta maten krävs individanpassning av måltiderna. LÄS MER