Sökning: "hamburgerrestauranger"

Visar resultat 1 - 5 av 14 uppsatser innehållade ordet hamburgerrestauranger.

  1. 1. ”Vill du ha plusmeny till det samhällsansvaret?” : - En språkvetenskaplig och filmanalytisk studie om effekten av Covid-19 på svenska hamburgerkedjors marknadsföring

    Kandidat-uppsats, Södertörns högskola/Svenska

    Författare :Wilhelm Lindqvist; [2020]
    Nyckelord :Commercial; hamburger restaurants; fast food; marketing; film clip analysis; sociosemiotics; systemic functional linguistics; covid-19; Reklamfilm; hamburgerrestauranger; snabbmat; marknadsföring; filmanalys; sociosemiotik; systemisk funktionell lingvistik; covid-19;

    Sammanfattning : Denna studie syftar till att undersöka hur Sveriges tre största hamburgerkedjor tagit sig an Covid-19- krisens utmaningar i sina reklamfilmer. Förhoppningen är att resultatet ska kunna bidra med kunskap om hur kriser av det här slaget kan hanteras när det handlar om marknadsföring samt hur marknadsföringen i sig kan uppfattas, både av mottagare och av de som står bakom den. LÄS MER

  2. 2. Sinnesmarknadsföring och hamburgerrestauranger : En studie av Diné Burgers, Burger Love och Bastard Burgers i Örebro

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Handelshögskolan vid Örebro Universitet

    Författare :Simon Andersson; Markus Englund; Love Eriksson; [2020]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  3. 3. MAXimerad trivsel i snabbmatsbranschen : en kvalitativ studie om driftledares arbetssituation på Max hamburgerrestauranger

    Kandidat-uppsats, Karlstads universitet

    Författare :Ebba Huss; Anna Allert; [2019]
    Nyckelord :Snabbmatsbranschen; psykosocial arbetsmiljö; motivation; arbetstillfredsställelse;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  4. 4. Maximera hållbarhet – Att implementera hållbarhetsstrategier i företag – En fallstudie om Max Hamburgare och deras väg mot hållbarhet

    Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionen

    Författare :Linnea Forssell; Robin Griffiths; [2017-08-30]
    Nyckelord :Hållbarhet; CSR; strategi; restaurang; Max hamburgare; hållbarhetsimplementering; ledarskap; vegetariskt;

    Sammanfattning : Syftet med detta arbete är att se hur Max Hamburgerrestauranger AB har anpassat sig till nya interna och externa krav på hållbarhet. Vi vill belysa de faktorer som har varit väsentliga för utformning och implementering av Max hållbarhetsstrategi och lyfta fram de interna effekter det har fått på företaget. LÄS MER

  5. 5. Max(imum) vegan : a case study on vegan products in the food service sector

    Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, SLU/Dept. of Economics

    Författare :Julia Marcopoulos; [2017]
    Nyckelord :consumers; food; food service sector; marketing; plant based diet; sustainable eating; sustainability; vegan;

    Sammanfattning : Animal based foods have been important components of the Swedish diet for many years. As the meat, dairy and eggs require more resources than plants the sustainability advantage of the vegan diet is becoming incresingly acknowledged. However, research has shown evidence of it being difficult to change peoples’ dietry habits. LÄS MER