Sökning: "hotell; organisation"

Visar resultat 6 - 10 av 30 uppsatser innehållade orden hotell; organisation.

  1. 6. Arbetsgivarens kontroll genom kundens recension : En studie om övervakning inom hotell- och restaurangbranschen

    Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för organisation och entreprenörskap (OE)

    Författare :Robert Engström; Johnny Forssén; [2018]
    Nyckelord :Övervakning; online-recensioner; feedback; elektronisk övervakning; tillförlitlighet;

    Sammanfattning : Problemformulering: Hur hanterar arbetsgivare personalrelaterad information som kan utläsas ur en kundrecension? Syfte: Syftet är att kartlägga hur arbetsgivare kontrollerar sin anställda utifrån den personalrelaterade informationen som framgår i kundrecensioner.   Metod: En deduktiv forskningsansats och en kvalitativ forskningsstrategi. LÄS MER

  2. 7. Matching Performance Metrics with Potential Candidates : A computer automated solution to recruiting

    Kandidat-uppsats, KTH/Skolan för informations- och kommunikationsteknik (ICT)

    Författare :Oscar Melin; [2017]
    Nyckelord :Automation; Recruitment; Semantic Matching; Service industry; Hotel; Restaurant; Automatisering; Rekrytering; Semantisk matchning; Serviceindustri; Hotell; Restaurang;

    Sammanfattning : Selecting the right candidate for a job can be a challenge. Moreover, there are significant costs associated with recruiting new talent. Thus there is a requirement for precision, accuracy, and neutrality from an organization when hiring a new employee. LÄS MER

  3. 8. Att vara ung i hotell- och restaurangbranchen : En kvalitativ studie kring ungas hälsa och erfarenheter av hotell- och restaurangbranschen

    Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för organisation och entreprenörskap (OE)

    Författare :Josefine Johansson; [2017]
    Nyckelord :Dual pressure; frontstage; bakstage; emotional labor; Stress; ung; upplevelser; hotell- och restaurang;

    Sammanfattning : Syftet med denna studie är att granska vilka aspekter som påverkar unga personerserfarenheter av hotell- och restaurangbranschen. 6 Personer mellan 16-30 år har deltagitsom intervjupersoner och studien tenderar därför beskriva de ungas erfarenheter avhotell- och restaurangbranschen. LÄS MER

  4. 9. Frihet under ansvar : En kvalitativ studie om ansvarsdelegering och dess inverkan på hotellreceptionisters motivation

    Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för organisation och entreprenörskap (OE)

    Författare :Fanny Forsberg; Emilia Hallström; [2017]
    Nyckelord :Motivation; ansvarsdelegering; empowerment; handlingsfrihet; feedback; gästnöjdhet;

    Sammanfattning : Syfte: Studiens syfte är att skapa en förståelse för hotellreceptionisters upplevelser av ansvarsdelegering samt hur det påverkar deras motivation till att vilja göra det lilla extra i sin yrkesroll. Som ett led i detta vill vi även komma underfund med hur hotellchefer ser på ansvarsdelegering och hur de använder sig av det. LÄS MER

  5. 10. Boka nu : Hur lockas gästen att boka en övernattning via hotellets hemsida?

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Josefine Alpstig; Henning Carlsson; [2017]
    Nyckelord :call-to-action; webbsida; färg; hotell; psykologi; organisation; A B-test;

    Sammanfattning : .... LÄS MER